Zonder zorgen uw eigen website online.

Wij zorgen weer dat de site werkt.

Website reparatie

Website (voor een gedeelte) stuk. Laat hem repareren.

onderhoud bij 123domeinregistratie

Website reparatie voor uw defecte website.

onderhoudspakket

Wij kunnen uw website repareren.

123domeinregistratie heeft een service om uw website te repareren. De website reparatie van uw website betekent dat bezoekers weer zonder problemen uw website kunnen bekijken. Een website kan stuk gaan door onder andere verouderde plugins of mogelijk is uw site gehacked.

Onze zorgplicht is dat de servers veilig blijven. Dat betekent dat wij de software zoals PHP en MySQL regelmatig updaten. De inhoud van uw website daar bent u als klant zelf verantwoordelijk voor.

Regelmatig ontbreekt het de tijd voor u als ondernemer om de website up to date te houden. De site raakt stuk doordat plugins versus php versie niet meer samen werken. Dit kunnen wij repareren. Wij controleren de plugins, componenten en modules welke van toepassing zijn op uw website en CMS omgeving als Joomla, wordpress en Drupal.

Mochten er fouten in het systeem zijn dan zorgen wij eerst dat er een extra backup gedraaid wordt en vervolgens worden de updates geplaatst. U als afnemer hoeft zich geen zorgen meer te maken voor uw website.

Wij controleren uw site ook en kijken waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Komt het sleutelwoord wel op de juiste plek te staan. Heeft u niet te vaak het sleutelwoord in de tekst staan. Is er een sitemap. En nog veel meer controles.

Heeft u een defecte site neem dan contact op. Uiteraard ook als de site niet defect is maar wel verouderd is kunnen wij uw site weer up to date maken zodat deze weer voldoet aan alle maatstaven.

 

webhosting pakketten

Interesse vul dan onderstaand formulier in.


 

 

Specificaties

Standaard bij elk hostingpakket

  • Domeinregistratie (reguliere namen)
  • Gratis DNS beheer
  • Altijd FTP toegang
  • PHP 5 / PHP 7 / PHP 8 en MySQL
  • Uitgebreide statistieken
  • Tevredenheidsgarantie
  • Telefonische- en online helpdesk
  • En uiteraard de klant is koning
cloud-servers-hosting-pakket
Call Now Button